SHËRBIMI CURIER MË I MIRË NË SHQIPERI

Shërbim Postar Express kudo në Shqipëri, Kosove, Maqedoni

24 orë kudo në Shqipëri

Kudo në çdo cep për 12 deri ne 24 orë, sherbim expres

E24 - Best Courier

Dërgesa Express brenda qytetit si dhe pickup ne cdo kohe

Likujdime

Kohë rekord jo vetem ne dergesa por edhe ne likujdime

Gjurmo Pakon

Ju lutem vendosni kodin e gjurmimit (tracking code) per te gjetur vendodhjen e pakos tuaj

Proceset e sherbimit

Proçeset e shërbimit tek ne kanë në qendër sigurinë dhe shpejtësinë në shërbim, Pickup-Menaxhim-Dërgim-Likujdim.
Ne përshtatemi me ju duke bërë të mundur krijimin e paketave individuale në varësi të nevojave tuaja. Paketa të personalizuara për biznese, startup dhe individ.

-->