Adresat e Agjensive

Kontaktet dhe adresat e agjesive tona

Qyteti

Tiranë

Adresa
Rruga Don Bosko , pranë Shkollës së Katarit
Qyteti

Tiranë

Adresa
Rruga 5 Maji , kryqëzimi pranë Xhamisë së Medresesë
Qyteti

Durrës

Adresa
Rruga Agostin Sereqi, Lagjja 11
Qyteti

Shkodër

Adresa
Sheshi Isa Boletini
Qyteti

Vlorë

Adresa
Tregu i Orizit (ngjitur me Gama Market)
Qyteti

Lezhë

Adresa
ngjitur me Big Market , Përballë Policisë
Qyteti

Lushnjë

Adresa
Rruga e Palmave , Lagjja Loni Dhamo
Qyteti

Gjirokastër

Adresa
Lagjja 18 Shtatori, në Qëndër
Qyteti

Tropojë

Adresa
Përballë muzeut Bajram Curri
Qyteti

Korçë

Adresa
Kulla ngjitur me Lute Credit
Qyteti

Elbasan

Adresa
Tek Stadiumi prane Vila Spanjes