Express Alb 24 sh.p.k.

eshte poste private, e cila ofron vecanerisht per biznesin dergesa te shpejta dhe te sigurta ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise. E themeluar ne vitin 2021 me qellim ofrimin e nje sherbimi expres, cilesor dhe e stukturuar per te ofruar shpejtesi maksimale me kosto sa me te uleta per te gjithe. Express24 ofron sherbimi postar express nga nje staf me pervoje te gjate dhe u mundeson klienteve dergimin dhe marrjen e pakove ne nje kohe shume te shkurter. Siguri maksimale ne dergesa Posta e vetme ne Shqiperi, e cila ka nje software logjistike te sofistikuar dhe te ndertuar enkas per gjurmimin dhe informimin e klientit ne kohe reale rreth dergeses se tij. Sherbimi per cdo problematike cdo dite nga ora 08:00 deri ne 22:00 E Hene-e Shtune.

Vizioni & Misioni Ynë

Mbulim 100% te cdo skaji te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise. Sjellim risi duke vene cilesine, korrektesen dhe shpejtesine si parime kryesor jo vetem ne dergesa, por edhe ne likujdime.

Siguri maksimale ne dergesa

Posta e vetme ne Shqiperi, e cila ka nje software logjistike te sofistikuar dhe te ndertuar enkas per gjurmimin dhe informimin e klientit ne kohe reale rreth dergeses se tij.

E24-FLOTA

Flota jone e madhe e mjeteve te transportit perballon dergesa ne kohe rekord ne cdo cep te Shqiperise.

E24-Express

Dorëzimin e pakove brenda një kohe rekord.

Kontrata Standarte dhe te Personalizuara per cdo biznes apo startup ne shitjet online. Siguri dhe transparence e plotë në të gjithë procesin e dërgesave, qe nga marrja e dergeses (pickup) deri tek dorezimi i saj me sukses tek destinacioni perfundimtar.